Kharava beet (Dutch Edition) par adgeeerl petrus

Kharava beet (Dutch Edition) par adgeeerl petrus

Titre de livre: Kharava beet (Dutch Edition)

Auteur: adgeeerl petrus

Broché: 3951 pages

Date de sortie: December 12, 2017

Obtenez le livre Kharava beet (Dutch Edition) par adgeeerl petrus au format PDF ou EPUB. Vous pouvez lire des livres en ligne ou les enregistrer sur vos appareils. Tous les livres sont disponibles au téléchargement sans avoir à dépenser de l'argent.

adgeeerl petrus avec Kharava beet (Dutch Edition)

Luk strekte zijn hand uit, nam een kopje, zoog het aroma van de drank op. Zo is het, Kharava heeft een bergframboos gemaakt. Courant noemde het een levend drankje van alle ziekten.

"Ogen," antwoordde Kharava. "Je ogen zijn als een herdershoorn." In zulke steden met dergelijke ogen verschijnen is als een hoorn blazen. Kijk, hier ben ik. Je tweede probleem is een litteken op je voorhoofd. Het litteken is echter niet te groot. Als je de afgelopen tien jaar met zijn vingers hebt gekneed, zou er nu geen spoor meer zijn achtergebleven, maar ik ken kompressen van goede kruiden die het bijna onzichtbaar maken.

Is dat alles? Vroeg Luk.

- No. - Kharava nam opnieuw een hap van het brood. "Het spijt me dat ik met mijn mond vol praat, maar ik heb erge honger." Ik moest rennen in de laatste dagen, niet voordat de maaltijd was. Je grootste probleem zit in jezelf. Inside. Je bent bang voor jezelf, je begrijpt jezelf niet, je kent jezelf niet, je martelt jezelf. Eindelijk, je bent niet de eigenaar van jezelf. Goed goed, "lachte de vreemdeling om Luke's protestbeweging," je kunt nauwelijks controle over jezelf hebben. "

- Nou dan. - Ui trok een breed mes uit zijn schede, onmiddellijk onderdrukt het trillen in zijn handen, omdat hij zich herinnerde wat hij met Gank had gedaan met dit mes en toen wat honing had opgepikt. - Nou, ik hoop op hulp bij het samenstellen van een kompres op het voorhoofd, zou luisteren naar advies over hoe je de ogen niet van elkaar kunt onderscheiden. Wel, wat ik van binnen heb, zal ik zelf proberen uit te zoeken.

'Natuurlijk, mezelf,' stemde Kharava in. - Ik kan alleen iets verklaren, en zelfs dat is onwaarschijnlijk, maar toch zal ik niet weigeren te helpen.